Persoonlijke ontwikkeling

Het beeld van jezelf wordt altijd rijker met feedback van anderen. Je zelfbeeld is belangrijk. Wat je wilt, wat je kunt, hoe je over jezelf denkt. Anderen hebben ook een beeld van jou. Vaak een ander beeld. Jouw eigen zelfbeeld wordt veel rijker met de feedback van anderen in een taal waar je wat mee kunt. En feedback ontvangen en geven is best lastig. Ga een ander niet op woorden vangen maar zie de intentie, waardeer en leer. Zowel van de waarderende complimenten als van de ongemakkelijke kritiek. Neem het persoonlijk en groei. Iets fundamenteels leren is lastig, je eigen patronen zijn hardnekkig. Je weet zelf vaak heel goed wat de keerzijde is als je het niet doet.

High performing teams

Raak de diepere lagen. ME+U leent zich voor een snelle zakelijke aanpak en voor diepgang. Vragen als: ‘Wat wil ik?’, ‘Wat wil de ander?’, ‘Hoe werken we beter samen?’ zijn snel en adequaat te beantwoorden. ME+U levert de taal en de inzichten om dit helder te krijgen. Irritaties en ongemakken maken plaats voor meer begrip en erkenning. ME+U kan met jou of met je team ook een paar spades dieper graven. Graag zelfs. ‘Wie ben ik?’, ‘Wie wil ik zijn?’, ‘Wie willen wij zijn?’ Het gevoel dat er veel meer potentieel zit in jou als persoon of in jouw team of organisatie maken we concreet. We dagen je uit om uit je comfortzone te komen, te leren en je te ontwikkelen. Constant.

Benut de kracht van de cultuur

Culturen kunnen inspirerend, verheffend, en prikkelend zijn. Tegelijkertijd ook weerbarstig, ondoorzichtig, onbegrijpelijk en remmend. Kritisch of volgend, maar culturen zijn altijd krachtig. Kennis van die cultuur is cruciaal om die kracht te benutten en te sturen. Visie, strategie, doelen, processen... allemaal nodig. De cultuur bepaalt uiteindelijk of we slagen. De cultuur is een combinatie van die bovenstroom (welke afspraken hebben we) en de onderstroom. Wat doen we nu echt.

ME+U geeft een helder beeld van de cultuur door de combinatie van individuele en groepsdrijfveren. De persoonlijke impact verkregen met behulp van feedback en cultuurmetingen maakt dat het beeld van de cultuur van verschillende kanten wordt belicht.

Deze organisaties gingen je voor

Voor de gehele organisatie of het coachen van enkele teams of individuen.

ME+U heeft een maatwerkoplossing voor jou en jouw organisatie.

"Gecoacht worden door Cor is een feest. No-nonsense, met aandacht voor de hele mens van binnen en van buiten. Als jonge leidinggevende is dat precies wat je nodig hebt."

– Mark Buck - Lid Management team Verus
Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.