Spanning levert energie

Het leven zit vol met spanning. De keuzes die je moet maken, de ambities die je hebt, de uitdagingen die op je pad komen. Dat geldt voor jou, dat geldt voor ieder ander. Balans is niet spanningsvrij zijn, maar zo goed mogelijk omgaan met al die spanningen. Te veel spanning levert stress, te weinig leidt tot apathie. Spanning is de energie die nodig is om in beweging te komen, de energie die nodig is om zaken te veranderen

Dit is hoe het werkt

We gaan samen aan de slag. Met jou, je team of je organisatie. Je ontvangt dan een uitnodiging om de ME+U test te maken.

Jouw persoonlijke profiel en teamprofielen

Het ME+U platform werkt online, met sterk visuele profielen en een intuïtieve bediening.

Altijd up to date en beschikbaar op elk device met je eigen beveiligde webpagina.

Jouw profiel heeft vijf grafieken: drijfveren, bronnen, cultuur, kracht en impact.

Ook zijn er snel teamprofielen te creëeren en kun je de profielen printen.

Kwaliteit en certificering

ME+U en haar ingebouwde algoritmes zijn gebaseerd op kennis en ervaring met honderdduizenden persoonlijke profielen van over de hele wereld. De kwaliteit van de ME+U methode wordt bewaakt door een strenge selectie en certificering van coaches, die door ME+U zelf worden opgeleid. Ben je coach, en wil je zelf aan de slag met ME+U? Neem contact met ons op.


Voor wie

De zes voordelen van ME+U

Je wilt jezelf ontwikkelen. Echte ontwikkeling vraagt lef, kwetsbaarheid en vertrouwen. wij ondersteunen jou en jouw team bij die ontwikkeling.ME+U is de nieuwste methode voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking, met bewezen roots en achtergrond.

"I used drives and feedback as an HR and change professional in a number of organizations. It gave a great push in the personal development and collaboration in teams. It helped to change the culture to better performance and place to work."

– Kerri Lewis - Director of HR and change
Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.