De basis: het kennen van je eigen drijfveren en afkeren

Nieuwsgierig geworden? Waarschijnlijk heb je dan de gratis sneak preview test al ingevuld. Sta je nu echt te popelen om aan de slag te gaan met je ontwikkeling? Als persoon kun jij voor 445 euro zelf een ME+U profiel aanmaken en krijg je een toelichting van een ervaren ME+U coach. Zo leer je je drijfveren en ambitie kennen, kun je drie jaar lang gebruik maken van ons online platform en zonder extra kosten onbeperkt feedback blijven vragen. Aan de slag? Mail naar info@meplusu.nl.

Liever direct met je team of de organisatie aan de slag? Als team krijgen alle deelnemers toegang tot het eigen profiel en het teamprofiel, kun je zien wat elkaars unieke bijdrage is en drie jaar lang gebruik maken van de cultuurscan. Vanaf 10 ME+U profielen gelden aangepaste tarieven.

Teamtrainingen

Hoe goed ken jij je collega’s? Heb jij grip op de drijfveren en valkuilen en blinde vlekken van je team? Benutten jullie alle talenten en diversiteit in het team? Wij begeleiden teams om krachtiger en prettiger samen te werken en zo veel beter te presteren. Dit kan al laagdrempelig met een eenmalige sessie waarin je elkaar veel beter leert kennen en waarderen. Uiteraard begeleiden we ook langere trajecten met nog meer diepgang. Bijvoorbeeld een eerste sessie rond individuele drijfveren, een vervolg over het teamprofiel, daarna ingaan op individuele feedback. En vervolgens sessies waarbij we de cultuurscan inzetten en met elkaar de acties inzetten die nodig zijn.

Laat ons vooral met je meedenken en neem contact met ons op voor een maatwerkaanbieding.

Opleiding tot master in ME+U

ME+U werkt met een professioneel en gecertificeerd netwerk. Als extern adviseur of coach kun je daar in participeren en ME+U inzetten bij jouw klanten.

 • De kosten voor de certificering bedragen 4.395 euro excl. BTW, inclusief 10 profielen.
 • Het betreft uiteraard een complete opleiding: individuele profielen, teamprofielen, 360’ feedback, diversiteit en cultuurscans.
 • Je kunt meer profielen inkopen tegen een gereduceerd tarief.
 • Contacturen: 16. Huiswerk: 16 uur.

Wil je ME+U integreren in jouw specifieke dienstverlening dan duurt de opleiding 1 dagdeel langer. De kosten zijn in dat geval 4.995 euro excl. BTW. Contacturen 20. Huiswerk: 20 uur.

  Meer informatie of direct inschrijven? Neem contact op met info@meplusu.nl

  NB. Aan de certificering en hosting zijn na het eerste jaar 195 euro aan jaarlijkse kosten verbonden.

  In-company opleidingen

  Master in ME+U

  Als interne coach of (HR-)adviseur wil je bezig zijn met de ontwikkeling van je eigen mensen. ME+U heeft uitstekende ervaringen met het intern opleiden en begeleiden van professionals om met ME+U in de organisatie te werken. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, versterken van het leiderschap of doorontwikkeling van de cultuur, wij faciliteren jouw mensen om dit inspirerend en doortastend voor elkaar te krijgen.

  De opleiding is altijd maatwerk, we gaan graag met je in gesprek hierover.

  ME+U voor leidinggevenden

  In in-company groepen van 8-10 personen leer je in 4 dagdelen hoe je als leidinggevende je eigen leiderschap kunt ontwikkelen en de ontwikkeling van je medewerkers kunt stimuleren. De kosten bedragen 895 euro per persoon. Contacturen: 16, huiswerk: 16 uur

  ME+U Kids voor in de klas (10-14 jaar)

  Willen jullie als leraren of begeleiders de leerlingen in de klas inzicht geven in hun drijfveren, wat hen motiveert en hoe ze beter kunnen samenwerken? Wil je samen met hen kijken welke opleiding of studie bij hen past? Dan is de training ME+U Kids onmisbaar.

  In in-company groepen van 4-8 personen leer je in 4 dagdelen hoe je bezig gaat met je eigen

  ontwikkeling als leraar/begeleider en het inzetten van de ME+U methodiek in lesprogramma’s

  • De kosten bedragen 895 euro (BTW vrij) per persoon, inclusief een persoonlijk ME+U profiel.
  • De kosten voor de leerlingtesten bedragen 95 euro per stuk (excl. BTW). Afhankelijk van het aantal testen dat jullie afnemen kan de prijs lager zijn.

  Contacturen: 16. Huiswerk: 16 uur

  ME+U Young Talent (15-21 jaar)

  Voor leerlingen en studenten vanaf 15 jaar is er de ME+U YT test (105 euro) en zijn er specifieke programma’s beschikbaar. Inzetbaar op persoonlijke ontwikkeling, het helpen bij samenwerking, keuze van studierichting en bij leren! Wordt ingezet bij studenten op universiteiten, hoge scholen en middelbaar onderwijs. Meer weten? Neem contact op met info@meplusu.nl.

  Coachen op persoonlijke ontwikkeling

  Heb je op basis van je ME+U profiel behoefte aan verdere coaching? Wij begeleiden je. De kosten daarvoor bedragen 2.995 euro voor 5 gesprekken en tussendoor contact via de mail, whapp en telefoon. Uiteraard is een maatwerkaanbieding op basis van jouw eigen wensen en budget mogelijk.

  "Bij cultuurverandering en leiderschapsontwikkeling is het inzicht in drijfveren en feedback een belangrijke basis om vanuit te werken. Zowel voor het zien van kansen als voor de inschatting van de risico’s."

  – Carla van der Weerdt Norder - Executive Board member Triodos Bank
  Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
  Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.