Word jij onze nieuwe collega?

Kom jij met ons bouwen aan het onderwijs in Nederland?

Wij zoeken een energieke adviseur

Voor het primair en voortgezet onderwijs (PO en VO) zoeken we een adviseur die zowel met het bestuur, de staf, de directeuren en docenten werkt aan (persoonlijke) ontwikkeling, samenwerking, cultuur en leiderschap.

ME+U is een nieuwe en unieke manier van kijken. Wij helpen mensen en teams zich verder te ontwikkelen door aandacht te hebben voor vier bronnen (healthy, wealthy, wise en loved) en acht drijfveren. ME+U richt zich op persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, de ontwikkeling van leiderschap en een krachtige cultuur. Voor meer info over onze methodiek, kijk op www.meplusu.nl.

ME+U is een netwerkorganisatie. Wij leiden adviseurs, coaches en managers op om met onze methodiek de kwaliteit van de samenwerking binnen het onderwijs te vergroten. ME+U wordt ingezet op alle niveaus binnen het onderwijs. Zowel de Raad van Toezicht als kinderen vanaf 10 jaar herkennen hun drijfveren, impact en ontwikkelpunten.

Concreet ga jij het volgende doen:

 • Teamsessies op alle lagen binnen het PO en VO, gericht op verbetering van de samenwerking, leiderschap en cultuur
 • Enthousiasmeren van nieuwe klanten voor ME+U trajecten binnen de onderwijsorganisatie
 • Geven van adviezen op het vlak van leiderschap, communicatie en cultuur
 • Opleiden van onze partners in de kennis en toepassing van ME+U
 • Coaching van bestuur, staf en management op het vlak van persoonlijke ontwikkeling
 • Meedenken over nieuwe toepassingen

Wij vragen

 • Minimaal 5 jaar ervaring met het begeleiden van mensen en teams, bij voorkeur binnen het onderwijs
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Naast de passie voor het onderwijs en ontwikkeling wil je bezig zijn met netwerken en enthousiasmeren van nieuwe klanten
 • Omdat we constant aan het innoveren zijn, denk en doe je daar in mee. Voorop staat dat innovaties in de praktijk toegepast worden
 • Een energieke uitstraling en ondernemende geest, hands-on mentaliteit
 • Dat je een Fulltime of 80% dienstverband ambieert
 • De bereidheid om (maximaal 20 dagen) per jaar in de avond te werken (met name vanwege Raden van Toezicht die vaak ’s avonds samen komen)

Wij bieden

Je werkt zelfstandig en regelmatig samen met Carla of een van onze partners.

 • Salaris is afhankelijk van je achtergrond en ervaring. Ben je een medior adviseur? Dan ligt jouw salaris tussen de 3.250 en 4.500 euro. Een senior verdient tussen de 4.250 en 6.000 euro op fulltime basis. Onze voorkeur gaat uit naar een energieke senior adviseur. 8% vakantietoeslag
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband
 • Leaseauto of reiskostenregeling

Per 1 maart betrekken we een kantoor in de omgeving van Apeldoorn, waar we ook onze opleidingen verzorgen. Uiteraard werk je meestal bij de klant en kun je ook vanuit huis werken.

Interesse? Neem dan vóór 15 december 2020 contact op met Carla Rhebergen via carla@meplusu.nl of 0653144847. Zij vertelt je graag meer!

Maak nu gratis kennis met ME+U

Master your inner game. Met onderstaande link krijg je direct een indruk van je belangrijkste drijfveren en afkeer. 6 vragen in maximaal 7 minuten geven je een sneak preview van ME+U, hét platform voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. Doe de gratis test, zie wat jou drijft, je ergernissen, je valkuilen en wat er onder stress gebeurt. Werk samen met jouw collega's aan je eigen ontwikkeling, een sterke teamcultuur en een organisatie waar je trots op kunt zijn.

https://portal.meplusu.nl/sneak-preview

Word jij onze nieuwe partner?

Als zelfstandig partner van ME+U coach en begeleid je jouw klanten bij hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als in teams. Tijdens de certificering leer je niet alleen individuele en teamprofielen toe te lichten, maar vooral hoe jouw klanten meer impact kunnen maken. De opleiding is altijd op maat voor jou, niet in een klas. Ben je al opgeleid in een drijfverenmethodiek, dan is de investering 3.995 euro excl. BTW (anders 4.995 euro). Je ontvangt tevens 30 testen die je direct bij klanten in kunt zetten. De adviesprijs is 225 euro (de totale tegenwaarde is daarmee 6.750 euro).

We verzorgen de opleiding ook in-company. Leer hoe je ME+U kunt toepassen binnen je eigen organisatie. Meer info via info@meplusu.nl

Vraag drie jaar lang zelf onbeperkt feedback

Waarom zou je eenmalig feedback vragen, terwijl je constant nieuwe mensen ontmoet en jezelf ontwikkelt? Met ME+U kun je vanaf nu zelf drie jaar lang onbeperkt feedback blijven vragen aan wie je maar wilt. Zie snel waar je goed in bent, en waar je nog kunt ontwikkelen. Monitor je eigen voortgang door te filteren op periode en categorie.

"Als HR Professional en als coach ben ik geïnteresseerd in dat wat mensen beweegt en hoe ze in beweging te brengen. ME+U biedt voor mij de integrale aanpak waarmee we direct dat diepere gesprek kunnen hebben. Nooit meer saaie gesprekken: ik ben helemaal voor!"

– Astrid Romijn - HR principal PGGM en zelfstandig coach
Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.