Ons kaartspel: 'Kijk lekker naar jezelf'

Het kaartspel voor teamsessies en individuele coaching

Krijg op een speelse, maar ook serieuze, manier meer grip op je eigen gedachten en de dynamiek in je team. Leer elkaar beter kennen en ontwikkelen op de bronnen healthy, wealthy, wise en loved.

Dit kaartspel bevat meer dan 200 vragen. Voor jezelf. Voor je team. Het spel leert je jezelf en anderen beter kennen, inspireert en prikkelt. Hoe kunnen jullie een sterker team vormen? Voor 1 tot 8 personen.

Soms wordt dit aangeprezen als de losbladige versie van ons boek, maar het is toch echt een kaartspel.

Ons kaartspel is voor 32,95 euro te bestellen via elke boekhandel. ISBN 9789083213590.

Ons boek: 'Kijk lekker naar jezelf'

Master your inner game, haal alles uit het dynamische spel in je hoofd

All-in. Vitaal leven, krachtige keuzes, helder overzicht en sterke binding met anderen. Kijk lekker naar jezelf gaat over de verlangens, onrust, uitdagingen en verleidingen die we dagelijks ervaren. Hoe die je kunnen overvallen en verlammen. Maar vooral hoe jij jezelf daarin terug kunt vinden en energiek doorontwikkelt.

Uit honderdduizenden metingen, individuele gesprekken en teamcoaching is een nieuw model ontstaan. Het ME+U model helpt je aan de hand van vier krachtige bronnen healthy, wealthy, wise en loved in jouw eigen ontwikkeling en leiderschap. Het constructief maken van de dynamiek in je hoofd en lichaam maakt jou de ‘master of your inner game’.

Kijk lekker naar jezelf is met name bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen. Het is tevens handig voor de coach als verdieping én naslagwerk. Het boek is te bestellen via de boekhandel. ISBN/EAN: 978-90-832135-3-8.

Vebego facility solutions en ME+U

Vebego Facility solutions gebruikt ME+U voor de persoonlijke ontwikkeling van al hun managers en medewerkers. In dit filmpje wordt toegelicht hoe zij dat doen.

Investeren in het onderwijs met NPO gelden

Eindelijk is er ruimte om weer te investeren in het onderwijs. In tijd. In geld. In weer echt in contact zijn.

Wij hebben een mooi aanbod opgesteld om als school weer echte stappen te kunnen zetten. Allemaal binnen de NPO normen. Spreken we elkaar snel?

MEU en NPO 2021

Maak nu gratis kennis met ME+U

Master your inner game. Met onderstaande link krijg je direct een indruk van je belangrijkste drijfveren en afkeer. 6 vragen in maximaal 7 minuten geven je een sneak preview van ME+U, hét platform voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. Doe de gratis test, zie wat jou drijft, je ergernissen, je valkuilen en wat er onder stress gebeurt. Werk samen met jouw collega's aan je eigen ontwikkeling, een sterke teamcultuur en een organisatie waar je trots op kunt zijn.

https://portal.meplusu.nl/snea...

Word jij onze nieuwe partner?

Als zelfstandig partner van ME+U coach en begeleid je jouw klanten bij hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als in teams. Tijdens de certificering leer je niet alleen individuele en teamprofielen toe te lichten, maar vooral hoe jouw klanten meer impact kunnen maken. De opleiding is altijd op maat voor jou, niet in een klas. Ben je al opgeleid in een drijfverenmethodiek, dan is de investering 4.395 euro excl. BTW (anders 4.995 euro). Je ontvangt tevens 10 testen die je direct bij klanten in kunt zetten. De adviesprijs is 295 euro (de totale tegenwaarde is daarmee 2.950 euro).

We verzorgen de opleiding ook in-company. Leer hoe je ME+U kunt toepassen binnen je eigen organisatie. Meer info via info@meplusu.nl

Vraag drie jaar lang zelf onbeperkt feedback

Waarom zou je eenmalig feedback vragen, terwijl je constant nieuwe mensen ontmoet en jezelf ontwikkelt? Met ME+U kun je vanaf nu zelf drie jaar lang onbeperkt feedback blijven vragen aan wie je maar wilt. Zie snel waar je goed in bent, en waar je nog kunt ontwikkelen. Monitor je eigen voortgang door te filteren op periode en categorie.

Me+U heeft impact. Individueel, in samenwerkingsrelaties en binnen organisaties.

Het instrument onderscheidt zich door de toevoeging van ‘body en mind’ drijfveren in combinatie met feedback uit de omgeving.

De tool geeft inzicht in jouw zelfbeeld én de impact die je hebt op je omgeving.

De krachtige weergave maakt dat spanning en potentieel inzichtelijk worden. Dit creëert bewustwording en zet aan tot leren en ontwikkelen.

– Mary Bouma, Partner Vitaal door Menselijk Kapitaal
Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.