Onze missie

ME+U is ontstaan vanuit de wens continu persoonlijk te groeien en de ander echt te willen zien. Met elkaar bouwen we de nieuwste methode voor persoonlijke ontwikkeling, versterking van teams en het neerzetten van een krachtige organisatiecultuur. De methode is in Nederland ontwikkeld op basis van moderne en bewezen theorieën en ervaring met honderdduizenden (inter)nationale profielen van drijfveren, krachten en feedback. Klanten gebruiken ME+U om meer impact te maken. Dit doen zij door veel beter in contact te zijn. Met zichzelf, met de ander en met gezamenlijke ambities voor hun klanten.

Wij voeden een netwerk van gelicenseerde partners met hun eigen expertises op het gebied van organisatie cultuur, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

Wij beogen mensen, teams en organisaties volledig in hun kracht te zetten en verder te ontwikkelen. Alle mensen. Alle teams. Alle organisaties.


Wij helpen jou groeien

ME+U levert een unieke methode met krachtige inzichten. Er zijn verschillende mogelijkheden om ME+U toe te passen:

  • Persoonlijke coaching
  • Teambuilding sessies en teaming vaardigheden
  • Cultuur ontwikkelprogramma’s
  • Governance programma's

en ook

  • Licenties voor partners om de ME+U methodiek toe te passen
  • Licenties voor bedrijven om deze in-company toe te passen
  • Opleiding tot ME+U master

Op maat, mogelijk gemaakt door de gedegen persoonlijke aandacht van het ME+U team.

Dit zijn wij

ME+U is een organisatie met een breed netwerk, nationaal en internationaal. Gedegen opgeleid, veel ervaring, terzake kundig. Wij begeleiden organisaties en licenseren en faciliteren externe partners en jouw eigen mensen om met ME+U jouw mensen en organisatie te versterken.

Ik heb ME+U ontwikkeld om ieder mens en ieder team echt te kunnen zien, te raken en verder te helpen. Samen te bouwen aan een cultuur waarin het persoonlijke en zakelijke samen komen.

Cor Keijser

Concept developer
Ik help toezichthouders, bestuurders en directies op een zakelijke én persoonlijke manier bij de realisatie van hun opdracht om vanuit hun eigen rol te zorgen voor verwezenlijking van hun eigen zakelijke doelstellingen en die van de organisatie.

Carla Rhebergen

Managing Partner ME+U Education
Ik ben 28 jaar, heb arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd en ben al jaren actief met jongeren en het onderwijs. In het primair, voorgezet en hoger onderwijs werk ik aan (persoonlijke) ontwikkeling, samenwerking, een krachtige cultuur en leiderschap.

Shene Baban

Adviseur en trainer
Ernst is ondernemend en innemend, met een scherp oog voor langetermijndoelen en kortetermijnresultaten. Zoekt en vindt steeds de balans tussen ambities en haalbaarheid.

Ernst Daemen

Partner
Ik zoek naar ‘the big picture’, ben creatief en breng beweging in organisaties, zoek altijd het samenspel tussen de bedrijfskundige kant van verandering en de persoonlijke verdieping en interactie.

Lucille Kissels

Partner
Ervaren strategisch HR-Businesspartner & trainer/coach voor directie en (leiderschaps-) teams. Werkt bijzonder verbindend, creëert een veilige setting waardoor groei in impact van persoon, team en organisatie ontstaat.

Marco de Boer

Partner
An enthusiastic, high-achieving human resources professional with 15+ years of outstanding Human Resources performance and leadership in various industries. Professional responsibilities reflect outstanding career growth and progress with various companies

Kerri Lewis

Partner USA
Samen op reis gaan, op ontdekkingstocht naar wie jij wilt zijn en wat er in de weg zit om dat te worden. Groeien in dat waar je al goed in bent. Afscheid nemen van overtuigingen die jou in de weg staan de beste versie van jezelf te zijn.

Marjolein van der Maesen

Partner
Mensen en hun gedrag; dat is wat van mij jongs af aan fascineert! Ik ben geboeid door de manier waarop we met elkaar omgaan en zelf in elkaar steken. Hoe we ons aanpassen aan elkaar en onszelf daarin soms kunnen verliezen zonder dat we dat in de gaten hebben.

Suze Thomma

Partner
Annelijn is vooral gericht op wat wél werkt en kan. Vanuit vertrouwen, respectvol confronterend neemt ze mensen mee. Samen tot de kern komen en het echte, eerlijke gesprek blijven voeren, ook (juist) als het moeilijk wordt.

Annelijn Kamphuis

Partner
Marnix gelooft in de kracht van samenwerking met de juiste mentaliteit en mogelijkheden. Marnix is gedreven, behulpzaam en wijst je op je eigen verantwoordelijkheid. Ervaren als ondernemer, manager en medewerker. Marnix helpt jou je dromen en doelen te verwezenlijken!

Marnix Vroom

Partner
In mijn rol van HR adviseur help ik individuen en teams groeien. In mijn sessies werk ik vanuit vertrouwen en respect en focus ik mij op waar de energie zit. Mijn sensitiviteit zorgt voor open en eerlijke gesprekken. Elke teamsessie is een avontuur, waarin ik en de organisatie groeien.

Khadija Chabab

Partner
Ik heb ervaren dat een team dat complementair samenwerkt dé basis is voor schoolontwikkeling. Door te coachen vanuit drijfveren kan ik schoolleiders, teamleden en teams helpen om beter en leuker samen te werken. Wat een positieve energie komt er dan vrij!

Esmeralda Zegers

Partner
Als coach help ik jou bij het ont-wikkelen van je authenticiteit. Bewust worden van je kwaliteiten, drijfveren en ambitie. En tegelijkertijd wat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn. Voor je persoonlijke ont-wikkeling is het (her)kennen van je drijfveren een grote winst.

Sander van der Sleen

Partner ME+U
Yvonne heeft veel ervaring in de begeleiding van veranderingsprocessen, ook als manager. Zij gebruikt deze ervaring in het coachen en trainen, door bij mensen hun eigen manier van werken en leren te waarderen en te kijken naar verbeteringen.

Yvonne van Oosten

Partner
Ik help jou en je organisatie om de volgende stap naar succes en flow te maken. Daarbij sta ik voor, naast en achter jou om te waarderen wat er is en te onderzoeken waar kansen voor groei en samenwerking liggen.

Mark ter Horst

Partner
In mijn begeleiding stimuleer ik jou en je team om niet te oordelen en nieuwsgierig te blijven, naar jezelf en de ander. Dat doe ik vanuit een positieve benadering, enthousiast, met humor maar met een rustige energie.

Karlijn Hendriks

Partner
Mary combineert verander- organisatie- en bedrijfskundige kennis met inzicht in de praktijk. De aanpak is resultaatgericht met een hart, persoonlijk, enthousiasmerend, empathisch en zo nodig confronterend. Vast- houdend op het resultaat, flexibel in de aanpak.

Mary Bouma

Partner
Als coach en trainer geeft het mij energie om vanuit oprechte verbinding stappen te zetten met teams en individuen. Kijken naar wat wél en niet werkt. Mijn scherpte zit in sensitiviteit gecombi-neerd met resultaten, analyse en praktijk.

Marjolein van der Veen

Partner ME+U
Astrid is een verbindende facilitator, ervaren in het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap, leidinggeven en teamontwikkeling. Ze koppelt ontwikkeling aan de doelen van de organisatie en creëert in groepen vertrouwen en veiligheid.

Astrid Mimmel

Partner
Mensen en teams zien, raken en helpen ontwikkelen. Vanuit vertrouwen daag ik mensen uit om het talent dat ze hebben verder te ontwikkelen. Vanuit hostmanship en servant leadership creëer ik toegevoegde waarde voor een krachtige teamcultuur. Ik ben er VOOR jou!

Ronald Voorhorst

Partner ME+U
Hoe mooi zou het zijn als onze jeugd al bezig zou zijn met wie ze eigenlijk zijn? Niet alleen moeten leren, maar zichzelf echt willen ontwikkelen. Daar help ik hen bij met ME+U YOUNG, toegankelijk voor jeugd van 10 tot 21 jaar.

Thessa Rhebergen

Partner ME+U Young&Connected
Als tiener weet ik hoe moeilijk het is om jezelf te zijn en jezelf te begrijpen. Door ME+U kan je zien wat belangrijk voor je is en wat je lastig vindt. Niemand is perfect, maar je kan je wel ontwikkelen! En daar kan ik je bij helpen.

Liselotte Kamps

Partner ME+U Young+Connected
Peter brengt beweging en borging door de verbinding tussen diepgaande persoonlijke inzichten, je overtuigingen en de teamcultuur.

Peter Blom

Partner
Het ‘harde’, het meetbare, van cijfers en het ‘zachtere’ van gevoel en intuïtie. Je hoofd in de wolken, je voeten stevig op aarde. Ik geloof dat je dan de beste resultaten haalt. Het mooie is: dit kan je niet ‘faken’. Het is zó echt, echter wordt het niet. De wetenschap onderbouwt wat je voelt.

Karin Cornet

Partner
Als kind wilde ik zwarte piet of circusartiest worden. Eenmaal volwassen werkte ik als organisatieadviseur en als acteur. Nu zet ik spel in als middel om teams en medewerkers te helpen zich te ontwikkelen. Ik ben een speelse (team)coach met impact. Ik ga voor werkplezier en resultaat.

Suzanne Mijnheer

Partner
Ik coach en train teams, professionals en managers die keihard werken maar tóch niet tevreden zijn met de resultaten. Ik geef hen inzicht in hun eigen kracht. Ik maak onbewuste, onbesproken drijfveren bespreekbaar en creëer bewustwording van deze zogenaamde onderstroom.

Daniëlle Bornebroek

Partner
Met het coachen van jou of je team leer ik je vanuit je hart naar jezelf en naar de ander te kijken, voorbij aangenomen waarheden. Je ontdekt je unieke en volledige potentieel. Dat brengt bezieling, verbinding, synergie en de energie om het wezenlijk anders te doen.

Marieke Konings

Partner
Via haar passie voor verbinding (met jezelf, met anderen) geeft Saskia haar (internationale) kennis door aan professionals, jongeren en teams. Met ME+U zie je visueel wat belangrijk voor je is, begrijp je hoe anderen jou zien, weet je welke richting je op kan gaan. Kan je die koers ook varen?

Saskia Tegels

Partner
Wanneer ik vanuit een audit de kwaliteitscultuur in kaart breng, ben ik nieuwsgierig naar het verhaal erachter. Wat maakt dat ik zie wat ik zie, hoor wat ik hoor en voel wat ik voel? Wat beweegt jullie? Samen zoeken we naar antwoorden: “Soms weet ik mijn vraag niet, tot ik het antwoord vind."

Joke Pennings

Partner
Plezierig en effectief samenwerken begint met elkaar goed te begrijpen. Dan wordt zelfs governance leuk. Herbert legt de verbinding tussen zakelijk en passie.

Herbert Keppels

Partner
Sjors is alert, speels, leergierig, trouw en onvermoeibaar (ook 's nachts ...). Hij is bij ons in opleiding als beveiliger.

Sjors

Special Junior Operator Risk & Security
Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.