Onze missie

ME+U is ontstaan vanuit de wens continu persoonlijk te groeien en de ander echt te willen zien. Met elkaar bouwen we de nieuwste methode voor persoonlijke ontwikkeling, versterking van teams en het neerzetten van een krachtige organisatiecultuur. De methode is in Nederland ontwikkeld op basis van moderne en bewezen theorieën en ervaring met honderdduizenden (inter)nationale profielen van drijfveren, krachten en feedback. Klanten gebruiken ME+U om meer impact te maken. Dit doen zij door veel beter in contact te zijn. Met zichzelf, met de ander en met gezamenlijke ambities voor hun klanten.

Wij voeden een netwerk van gelicenseerde partners met hun eigen expertises op het gebied van organisatie cultuur, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

Wij beogen mensen, teams en organisaties volledig in hun kracht te zetten en verder te ontwikkelen. Alle mensen. Alle teams. Alle organisaties.


Wij helpen jou groeien

ME+U levert een unieke methode met krachtige inzichten. Er zijn verschillende mogelijkheden om ME+U toe te passen:

  • Persoonlijke coaching
  • Teambuilding sessies en teaming vaardigheden
  • Cultuur ontwikkelprogramma’s
  • Governance programma's

en ook

  • Licenties voor partners om de ME+U methodiek toe te passen
  • Licenties voor bedrijven om deze in-company toe te passen
  • Opleiding tot ME+U master

Op maat, mogelijk gemaakt door de gedegen persoonlijke aandacht van het ME+U team.

Dit zijn wij

ME+U is een organisatie met een breed netwerk, nationaal en internationaal. Gedegen opgeleid, veel ervaring, terzake kundig. Wij begeleiden organisaties en licenseren en faciliteren externe partners en jouw eigen mensen om met ME+U jouw mensen en organisatie te versterken.

Ik heb ME+U ontwikkeld om ieder mens en ieder team echt te kunnen zien, te raken en verder te helpen. Samen te bouwen aan een cultuur waarin het persoonlijke en zakelijke samen komen.

Cor Keijser

Concept developer
Ik help toezichthouders, bestuurders en directies op een zakelijke én persoonlijke manier bij de realisatie van hun opdracht om vanuit hun eigen rol te zorgen voor verwezenlijking van hun eigen zakelijke doelstellingen en die van de organisatie.

Carla Rhebergen

Managing Partner ME+U Education
Ernst is ondernemend en innemend, met een scherp oog voor langetermijndoelen en kortetermijnresultaten. Zoekt en vindt steeds de balans tussen ambities en haalbaarheid.

Ernst Daemen

Executive Partner ME+U
Ik zoek naar ‘the big picture’, ben creatief en breng beweging in organisaties, zoek altijd het samenspel tussen de bedrijfskundige kant van verandering en de persoonlijke verdieping en interactie.

Lucille Kissels

Executive Partner ME+U
Ik heb arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd en ben al jaren actief met jongeren en het onderwijs. In het primair, voorgezet en hoger onderwijs werk ik aan (persoonlijke) ontwikkeling, samenwerking, een krachtige cultuur en leiderschap.

Shene Baban

Adviseur en trainer
Als adviseur/trainer bij ME+U geef ik je inzicht in jouw en jullie drijfveren en gedrag. Wat gaat goed, wat kan beter? Vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen gaan we aan de slag. Daarbij schuw ik niet je te confronteren met dat wat je te doen hebt.

Annemarie Herscheid

Adviseur en trainer
Wil jij een andere kijk op je onderneming of start up? Een jonge frisse blik? Ik maak verbinding en zoek jullie grenzen. Nieuwe inzichten, maar ook confrontatie, lef en doorpakken! Durf je het aan? Dan begeleid ik jouw team en Young Professionals.

Thessa Rhebergen

Adviseur en trainer
Als socioloog ben ik geïnteresseerd in hoe groepsprocessen, individueel gedrag en overtuigingen elkaar beïnvloeden. Ik ben sociaal, analytisch, creatief en open-minded. Ik zie het grote geheel, maak verbinding en vertaal dit naar een advies waarin menselijk gedrag centraal staat.

Jorik Weustink

Adviseur en trainer
Ik ben HR & People Development Consultant bij Coredaet. In verschillende rollen help ik mensen en organisaties om hun werk beter en mooier te maken. Met kleine stappen groot resultaat halen is waar ik voor ga en sta!

Eva Tholen

Executive partner ME+U
Mensgericht, bevlogen en doortastend. Op deze manier help ik mensen en teams om in hun kracht, gezond en effectief hun ambities te realiseren. Samen die stretchzone opzoeken, groeien en zo de beste versie van jezelf worden als individu, team en organisatie.

Arlette van Lint

Executive partner ME+U
If you can dream it, you can do it! Niels is ondernemend, energiek en doortastend. Ervaren, dynamisch en verrassend pragmatisch. Wil je vooruit met jezelf, jouw team(s) en organisatie, dan helpt Niels je met veel passie naar inzicht, beweging en ... realisatie! Business – People – Performance.

Niels Nienhaus

Executive Partner ME+U
Yvonne heeft veel ervaring in de begeleiding van veranderingsprocessen, ook als manager. Zij gebruikt deze ervaring in het coachen en trainen, door bij mensen hun eigen manier van werken en leren te waarderen en te kijken naar verbeteringen.

Yvonne van Oosten

Executive Partner ME+U
Marnix gelooft in de kracht van samenwerking met de juiste mentaliteit en mogelijkheden. Marnix is gedreven, behulpzaam en wijst je op je eigen verantwoordelijkheid. Ervaren als ondernemer, manager en medewerker. Marnix helpt jou je dromen en doelen te verwezenlijken!

Marnix Vroom

Executive Partner ME+U
In mijn rol van HR adviseur help ik individuen en teams groeien. In mijn sessies werk ik vanuit vertrouwen en respect en focus ik mij op waar de energie zit. Mijn sensitiviteit zorgt voor open en eerlijke gesprekken. Elke teamsessie is een avontuur, waarin ik en de organisatie groeien.

Khadija Chabab

Partner ME+U
Het ‘harde’, het meetbare, van cijfers en het ‘zachtere’ van gevoel en intuïtie. Je hoofd in de wolken, je voeten stevig op aarde. Ik geloof dat je dan de beste resultaten haalt. Het mooie is: dit kan je niet ‘faken’. Het is zó echt, echter wordt het niet. De wetenschap onderbouwt wat je voelt.

Karin Cornet

Executive Partner ME+U
Ervaren strategisch HR-Businesspartner & trainer/coach voor directie en (leiderschaps-) teams. Werkt bijzonder verbindend, creëert een veilige setting waardoor groei in impact van persoon, team en organisatie ontstaat.

Marco de Boer

Partner ME+U
An enthusiastic, high-achieving human resources professional with 15+ years of outstanding Human Resources performance and leadership in various industries. Professional responsibilities reflect outstanding career growth and progress with various companies

Kerri Lewis

Partner USA
Mensen en hun gedrag; dat is wat van mij jongs af aan fascineert! Ik ben geboeid door de manier waarop we met elkaar omgaan en zelf in elkaar steken. Hoe we ons aanpassen aan elkaar en onszelf daarin soms kunnen verliezen zonder dat we dat in de gaten hebben.

Suze Thomma

Partner ME+U
Als coach help ik jou bij het ont-wikkelen van je authenticiteit. Bewust worden van je kwaliteiten, drijfveren en ambitie. En tegelijkertijd wat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn. Voor je persoonlijke ont-wikkeling is het (her)kennen van je drijfveren een grote winst.

Sander van der Sleen

Partner ME+U
Ik heb ervaren dat een team dat complementair samenwerkt dé basis is voor schoolontwikkeling. Door te coachen vanuit drijfveren kan ik schoolleiders, teamleden en teams helpen om beter en leuker samen te werken. Wat een positieve energie komt er dan vrij!

Esmeralda Zegers

Partner ME+U
Ik geef jou inzicht in je drijfveren en gedrag met als doel om het volle potentieel uit jezelf, team en/of organisatie te kunnen halen. Op een enthousiaste, inspirerende manier help ik je te groeien naar de beste versie van jezelf of van jullie als team!

Mirthe Top

Partner ME+U
Marieke is energiek, creatief, ondernemend en doortastend. Bouwt aan ontwikkeling en empower-ment van mens en teams. Combineert haar rol als trainer en coach met interim HR posities en voelt zich thuis in omgevingen waar veel dynamiek is. - Let your people sparkle again!-

Marieke Oerlemans

Partner ME+U
Mensen helpen het beste uit zichzelf halen is wat mij bezighoudt. Juist in een hybride en digitaal tijdperk is het hebben van inzicht in drijfveren cruciaal. Mensen meekrijgen en het benutten van talent staat daarin centraal.

Nick Vreeman

Partner ME+U
Als interim schoolleider en als coach ligt mijn focus op ontwikkeling, goede samenwerking en positieve relaties. Ik help teams en professionals om hierin te verbeteren en te groeien zodat het (samen)werken effectiever èn leuker wordt.

Willeke Rijkers

Partner ME+U
Ik help teams bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking vanuit het motto: Samen durven groeien. Met vertrouwen, enthousiasme, eerlijkheid en humor creëer ik een beweging die leidt tot groei. Inzicht in jezelf en nieuwsgierig zijn naar de ander staan hierbij centraal.

Daphne Tuijtel

Partner ME+U
Als ervaren professional in professionalisering, ontwikkeling en persoonlijke groei, combineer ik expertise als HR-adviseur en HormoonExpert. Mijn aanpak versterkt teams en bevordert persoonlijke groei en welzijn. Ik geloof in vitaliteit als sleutel tot succes, op het werk en in het dagelijks leven.

Anouk Kabel

Partner ME+U
Chris is een ervaren directeur en gepassioneerd over diversiteit op de werkvloer. Hij helpt teams te bouwen waar individuen hun unieke sterke punten benutten en combineren voor betere resultaten. Met expertise in klantgerichte processen, strategie en leiderschap brengt hij een praktische en resultaatgerichte aanpak.

Chris Nugteren

Partner ME+U
Annelijn is vooral gericht op wat wél werkt en kan. Vanuit vertrouwen, respectvol confronterend neemt ze mensen mee. Samen tot de kern komen en het echte, eerlijke gesprek blijven voeren, ook (juist) als het moeilijk wordt.

Annelijn Kamphuis

Partner
Vanuit mijn passie voor het groeien en bloeien van mensen én de overtuiging dat alles wat je nodig hebt al in je zit, coach en faciliteer ik zowel persoonlijke als teamontwikkeling. Dat doe ik vooral met positiviteit, gelijkwaardigheid en rust.

Boudewijn Linders

Partner ME+U
Als coach en trainer geeft het mij energie om vanuit oprechte verbinding stappen te zetten met teams en individuen. Kijken naar wat wél en niet werkt. Mijn scherpte zit in sensitiviteit gecombi-neerd met resultaten, analyse en praktijk.

Marjolein van der Veen

Partner ME+U
Mary combineert verander- organisatie- en bedrijfskundige kennis met inzicht in de praktijk. De aanpak is resultaatgericht met een hart, persoonlijk, enthousiasmerend, empathisch en zo nodig confronterend. Vast- houdend op het resultaat, flexibel in de aanpak.

Mary Bouma

Partner
Astrid is een verbindende facilitator, ervaren in het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap, leidinggeven en teamontwikkeling. Ze koppelt ontwikkeling aan de doelen van de organisatie en creëert in groepen vertrouwen en veiligheid.

Astrid Mimmel

Partner
Het is mijn passie om ondernemers financieel te coachen naar plezierig en succesvol ondernemen. Ik maak estate & financiële planningen, op maat gesneden naar het karakter van mijn ondernemers en hun business.

Jan Jonker

Partner ME+U
Ik begeleid vanuit openheid en vertrouwen mensen en organisaties bij hun veranderwensen. Uitgangspunt is dat jij met de juiste motivatie en begeleiding groeit naar de beste versie van jezelf. Mijn aanpak is liefdevol confronterend, pragmatisch en resultaatgericht.

Renée Smeets

Partner ME+U
Met oprechte aandacht voor wat er in mensen leeft, zet ik mij middels HR-advies, coaching en training in voor het behoud van medewerkers in de zorg. Ik doe dit met hart voor de zorg en veel werkplezier. Werkplezier wens ik ieder mens toe!

Mirjam Kompier

Partner ME+U
Ik coach en train teams, professionals en managers die keihard werken maar tóch niet tevreden zijn met de resultaten. Ik geef hen inzicht in hun eigen kracht. Ik maak onbewuste, onbesproken drijfveren bespreekbaar en creëer bewustwording van deze zogenaamde onderstroom.

Daniëlle van der Zalm

Partner
Als tiener weet ik hoe moeilijk het is om jezelf te zijn en jezelf te begrijpen. Door ME+U kan je zien wat belangrijk voor je is en wat je lastig vindt. Niemand is perfect, maar je kan je wel ontwikkelen! En daar kan ik je bij helpen.

Liselotte Kamps

Partner ME+U Young+Connected
Ik ben een coach die jou met ME+U ondersteunt bij je persoonlijke ontwikkeling, jouw drijfveren te begrijpen en hoe je deze krachtig in kunt zetten. Leer hoeveel impact jij kunt maken in een dagelijks veranderende wereld!

Saskia Stindt

Partner ME+U

Ina Wouters

Partner ME+U
Met het coachen van jou of je team leer ik je vanuit je hart naar jezelf en naar de ander te kijken, voorbij aangenomen waarheden. Je ontdekt je unieke en volledige potentieel. Dat brengt bezieling, verbinding, synergie en de energie om het wezenlijk anders te doen.

Marieke Konings

Partner
In mijn begeleiding stimuleer ik jou en je team om niet te oordelen en nieuwsgierig te blijven, naar jezelf en de ander. Dat doe ik vanuit een positieve benadering, enthousiast, met humor maar met een rustige energie.

Karlijn Hendriks

Partner
Samen op reis gaan, op ontdekkingstocht naar wie jij wilt zijn en wat er in de weg zit om dat te worden. Groeien in dat waar je al goed in bent. Afscheid nemen van overtuigingen die jou in de weg staan de beste versie van jezelf te zijn.

Marjolein van der Maesen

Partner ME+U
Sjors is alert, speels, leergierig, trouw en onvermoeibaar. Hij ziet toe op onze beveiliging. Met een beetje hulp van onze cyberspecialisten.

Sjors

Special Jury Observing Risk & Security
Je maakt gebruik van een verouderde web browser.
Daardoor kan het zijn dat deze site niet goed werkt. Plak bovenstaande link in een andere, meer actuele, webbrowser.